جزوات رایگان تعمیرات پکیج و کولر گازی

۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نصب دودکش پکیج قوانین ثابت استانداردی دارند. از آنجا که رعایت نکردن هر کدام از این اصول خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت، برای جلوگیری از این اتفاقات ناگوار در هنگام نصب دودکش هر یک از پکیج‌های بدون فن و فن دار موارد زیر را دقیق اجرا نمایید:

1.انتخاب محل مناسب

بدون تردید، انتخاب جایگاه مناسب برای قرار گرفتن دودکش از اصول مهم نصب دودکش پکیج دیواری می‌باشد.

هوای گرم و گازهای موجود در داخل لوله دودکش، غالباً به سمت بالا حرکت می‌کنند. به همین جهت، دودکش باید در بالای پکیج دیواری و با شیب مناسب رو به بالا نصب و جانمایی شود و با بست به دیوار متصل شود تا گازها به فضای بیرون به راحتی و بدون مشکل حرکت کنند.

حتماً بخوانید: بهترین محل نصب پکیج دیواری

به سه نکته مهم در انتخاب محل مناسب برای نصب دودکش دقت کنید:

  • هیچ گاه لوله دودکش را بین دو ساختمان نصب نکنید.
  • اکیداً دودکش را از داخل سقف کاذب یا کناف عبور ندهید.
  • به هیچ عنوان نباید لوله دودکش را در مجاورت شیشه قرار دهید.

نحوه نصب دودکش

2.توجه به سایز لوله دودکش

توجه به سایز و قطر دودکش پکیج دیواری از دیگر مسائل حائز اهمیت در هنگام نصب آن به شمار می‌رود.

بنابر گفته تکنسین‌ها و متخصصان نصب پکیج دیواری، قطر مناسب دودکش در هنگام نصب باید در بازه حدأقل 15 سانتیمتری قرار داشته باشد. اطمینان حاصل کردن از عدم گرفتگی و مسدود بودن مسیر دودکش و عایق بندی و پوشش لوله‌های پکیج، از دیگر موارد مهم در این زمینه قلمداد می‌گردد.

حدأقل قطر دودکش دوجداره پکیج در محدوده 10 سانتیمتری می‌باشد. در صورت فراهم نبودن شرایط برای نصب دودکش، باید شیر مصرفی دستگاه در محلی که امکان نصب دودکش وجود دارد، استقرار پیدا کند. طول لوله رابط برای هر یک اینچ قطر لوله باید حدأکثر 45 متر در نظر گرفته شود.

در صورت بیشتر بودن قطر لوله از یک اینچ، باید طول لوله متناسب با ارتفاع کل دودکش تنظیم شود؛ به عنوان مثال برای دودکش دوجداره‌ای که قطر آن 10 سانتیمتر است، باید طول لوله را نهایتاً تا 8 متر در نظر بگیرید.

لازم به ذکر است که باید دهانه خروجی کلاهک تعدیل با قطر لوله رابط را یکسان در نظر بگیرید. ضمناً، برای نصب و راه اندازی پکیج دیواری، از کلاهک دودکش به شکل H استفاده نمایید.

3.جنس مناسب برای لوله دودکش را انتخاب کنید

در هنگام انتخاب و نصب دودکش به جنس لوله دقت کنید. بهترین جنس‌های قابل استفاده برای نصب دودکش لوله‌های سیمانی یا ضد زنگ گالوانیزه هستند.

هرگز از لوله‌هایی که مقاومتی در برابر حرارت و گرما ندارند، استفاده نکنید. بر همین اساس، لوله‌هایی که جنس آن‌ها پلاستیکی یا آلومینیومی است برای نصب دودکش مناسب نیستند.

  • wallboiler.airconditioner repair
  • ۰
  • ۰

در صورتی که روی صفحه نمایش پکیج دیواری کد خطا دیده شود، عیب‌یابی راحت‌تر خواهد بود؛ اما همیشه بروز مشکلات پکیج با نمایش کد خطا همراه نخواهند بود. در این مواقع باید با توجه به نشانه‌هایی که در پکیج دیواری ایران رادیاتور مشاهده می‌کنیم، عیب یابی پکیج ایران رادیاتور را انجام دهید و برای رفع مشکل اقدام نمایید.

علت خاموش شدن ناگهانی پکیج ایران رادیاتور

برای پیدا کردن دلیل اصلی خاموش شدن دستگاه به صورت ناگهانی باید موارد مختلفی مانند بروز اشکال در ترموستات، خرابی پمپ آب، بسته بودن شیرهای آب، کمبود فشار گاز، عدم وجود جریان در قطعات الکتریکی و نشت گاز از پکیج را بررسی کنید.

راهکار: در زمان خاموش شدن یکباره پکیج دیواری بررسی و ارزیابی دقیق قطعات داخلی پکیج را شروع کنید. پیشنهاد ما این است که بررسی‌ها توسط تعمیرکاران خبره و باتجربه انجام شوند.

نشت پکیج دیواری

علت نشتی در پکیج دیواری ایران رادیاتور

آبریزش یا نشتی آب پکیج، از دیگر موارد مهم در مشکلات رایج پکیج دیواری می‌باشد. نشت‌های جزئی و کوچک پکیج به تدریج می‌تواند منجر به ایجاد خسارات زیادی شود، در نتیجه نباید آن‌ها را نادیده بگیرید و در صورت مشاهده حتماً برای رفع آن اقدام نمایید.

ایراد پیدا کردن دیافراگم منبع انبساط، معیوب شدن شیر اطمینان فشار، فرسودگی اتصالات، بروز نشتی در پمپ آب و ترک خوردگی یا ایجاد شکاف در مبدل حرارتی از دلایل اصلی نشت آب از پکیج دیواری می‌باشند.

راهکار: در صورت اطمینان حاصل کردن از خرابی شیر اطمینان یا شیر تخلیه، با تعویض این قطعه مشکل نشت آب پکیج دیواری برطرف می‌شود. بالا بودن میزان فشار پکیج، نمایانگر خرابی شیر تخلیه فشار می‌باشد. همچنین، در صورت مشاهده پوسیدگی و فرسودگی اتصالات، باید هر کدام از قطعات را تعویض کنید.

علت تغییر دمای آب پکیج دیواری

علت سرد و گرم شدن آب پکیج ایران رادیاتور

مشکل سرد و گرم شدن آب پکیج یکی دیگر از موارد مهمی است که بررسی می‌کنیم. مواردی مانند نوسان فشار آب، عدم تنظیم ارتفاع شعله پکیج، خراب شدن فلوسوئیچ و فلومتر، رسوب گرفتگی مبدل حرارتی و خرابی سنسور آب، همگی در بروز این مشکل تأثیرگذار هستند.

راهکار: بررسی فشار آب ورودی به ساختمان، اولین اقدام برای رفع مشکل سرد و گرم شدن آب پکیج دیواری است. سرویس کردن پکیج، رسوب زدایی و تعویض قطعات معیوب نیز از دیگر راهکارهای مؤثر برای رفع این مشکل می‌باشند.

علت سر و صدای زیاد در پکیج ایران رادیاتور

ایجاد سر و صدای غیرعادی در پیکج دیواری، از جمله مشکلاتی است که بسیاری از کاربران با آن سروکار دارند. نفوذ هوا در پمپ گرمایش مرکزی و مستهلک شدن برخی از قطعات، منشأ اصلی تولید سر و صدای زیاد پکیج می‌باشد.

راهکار: با انجام فرآیند هواگیری و تخلیه هوای اضافی در لوله‌های پکیج، به احتمال بسیار زیاد مشکل سر و صدای دستگاه برطرف می‌شود.

علت انتشار بوی گاز پکیج ایران رادیاتور

انتشار بوی دود و گاز از مشکلات بسیار مهم و خطرناک پکیج دیواری محسوب می‌شود. این مورد در پکیج‌های دیواری معمولاً در اثر استهلاک قطعات ایجاد می‌شود.

بوی گاز و دود از پکیج

در صورتی که بوی گاز یا دود از پکیج به مشام برسد موارد مختلفی مانند پیچ خوردن، ترک یا سوراخ شدن شلنگ گاز، شل شدن لوله گاز یا بست روی شلنگ، وجود ایراد در مشعل و نحوه سوختن گاز، گرفتگی دودکش یا لوله‌های پکیج، خراب شدن فلوسوئیچ، خراب شدن شیر برقی یا عدم تنظیم فشاری می‌توانند سبب بروز این مشکل شده باشند.

اگر از داخل دستگاه بوی سوختگی به مشام برسد، می‌تواند به دلیل سوختن قطعات برد یا بخش‌های پلاستیکی پکیج باشد.

اگر در دستگاه‌های جدید نشر بوی گاز رخ دهد، علت آن نصب نادرست پکیج می‌باشد. در صورتی بوی گاز، دود و سوختگی از پکیج انتشار یابد، احتمال وارد شدن خطرات جبران ناپذیر جانی وجود دارد.

در صورت استشام این بوها، اصلاً خودتان برای علت یابی و رفع آن اقدام نکنید. برای پیدا کردن دلیل اصلی این مشکل مهم باید دستگاه توسط یک تعمیرکار حرفه‌ای بررسی شود.

در زمان انتشار بوی سوختگی از پکیج برای جلوگیری از اتفاقاتی مانند انفجار و آتش سوزی ابتدا پکیج را خاموش کنید، تمام شعله‌های روشن را خاموش و تمام شیرهای گاز را ببندید. سپس درهای ورودی و پنجره‌های خانه را باز کنید. تمامی دستگاه‌های الکتریکی را از پریز برق جدا کنید و با تعمیرکار حرفه‌ای تماس بگیرید تا برای یافتن علت بوی سوختگی از پکیج به محل مراجعه کند.

  • wallboiler.airconditioner repair
  • ۰
  • ۰

سوختن کمپرسور کولر گازی یکی از مشکلات رایج در کولر گازی است که در زمان سرویس کولر گازی دیده می شود. معمولا این مشکل خود را با علائم و نشانه های گوناگونی نشان می دهد. شناخت این علائم به شما کمک می کند تا به سرعت مشکل شناسایی و رفع شود. در مقالات قبلی با علت کار نکردن کمپرسور کولر گازی آشنا شدیم.  در این بخش رایج ترین علائم سوختن کمپرسور کولر گازی بررسی شده است.

علائم سوختن کمپرسور کولر گازی

1- پریدن مداوم فیوز از علائم سوختن کمپرسور کولر گازی

پریدن فیوز یا کلید مینیاتوری، می تواند از علائم سوختن کمپرسور کولر گازی محسوب شود. در این شرایط به محض روشن شدن دستگاه، با پریدن فیوز و قطع جریان برق سیستم روبرو می شویم.

در صورت مواجه شدن با این مشکل، از روشن کردن مجدد دستگاه باید خودداری نمود. چرا که این امر می تواند منجر به خرابی سایر قطعات و بروز حوادثی مانند آتش سوزی شود. کار کردن همزمان لوازم خانگی پر مصرف در یک بازه زمانی می تواند منجر به قطع جریان برق شود. همچنین، در صورت وجود نوسان برق در پنل خارجی کولر گازی، قطع مدار جریان بروز پیدا می کند.

لازم به ذکر است که قطع شدن مداوم جریان برق دستگاه، حکایت از خرابی و معیوب شدن کمپرسور کولر گازی دارد. همچنین، داغ شدن بیش از حد فیوز برق نیز بر این امر صحه می گذارد. در این شرایط، بهترین راهکار عیب یابی تخصصی دستگاه توسط تعمیرکار کولر گازی ماهر و متبحر می باشد.

2- تولید صداهای غیر عادی از پنل خارجی دستگاه

انتشار سر و صداهای کولر گازی، یکی دیگر از علائم سوختن کمپرسور کولر گازی به شمار می آید.

به طور معمول، کندانسور دستگاه در هنگام کارکرد سطح صدای نرمال و بسیار پایینی تولید می نماید. غیر متعارف و آزاردهنده بودن میزان صدای کندانسور، خبر از بروز خرابی و نقص فنی کمپرسور دستگاه می دهد.

برای اطمینان حاصل کردن از این مشکل می توان در کنار کندانسور دستگاه قرار گرفته تا میزان صدای غیر طبیعی دستگاه بهتر به گوش برسد. همچنین، سطح صدای زیاد کولر گازی در حین کار علاوه بر سوختن موتور، می تواند منجر به خرابی سایر قطعات فنی دستگاه شود.

شل شدن فن دمنده یونیت خارجی نیز می تواند موجب افزایش سطح صدای دستگاه شود. با بررسی و ارزیابی دقیق کندانسور کولر گازی می توان از سالم بودن و سلامت اجزای داخلی این بخش اطمینان حاصل نمود.

3- تکان خوردن و لرزش زیاد پنل خارجی

لرزش و ارتعاش بیش از حد یونیت خارجی را می توان از دیگر علائم سوختن موتور کولر گازی برشمرد.

به طور معمول، یونیت داخلی کولر گازی در فضای بیرون مانند پشت بام یا تراس نصب و اجرا می شود. کارکرد و عملکرد مطلوب کولر گازی مستلزم جایگذاری درست و اصولی پنل خارجی و یونیت بیرونی دستگاه می باشد.

ارتعاش و لرزش پنل خارجی در هنگام کارکرد، موید به سختی استارت خوردن و راه اندازی کولر گازی می باشد. بر همین اساس، می بایست در اسرع وقت نسبت به عیب یابی و تعمیر دستگاه اقدام نمود. چرا که در صورت سوختن کمپرسور کولر گازی، هزینه های بسیار زیاد و گزافی به مصرف کننده تحمیل می گردد.

سوختن کمپرسور کولر گازی

4- کاهش جریان هوادهی از علائم سوختن کمپرسور کولر گازی

از دیگر علائم سوختن کمپرسور کولر گازی می توان به کاهش بار برودتی و جریان هوادهی دستگاه، اشاره نمود.

کم شدن محسوس قدرت سرمایشی کولر گازی، از مهم ترین نشانه های خرابی و معیوب شدن کمپرسور به شمار می رود. این موضوع نمایانگر آسیب دیدن ابتدایی و مقدماتی واحد تراکم دستگاه می باشد. برای سنجش میزان هوادهی کولر، دست ها را در مجاورت دریچه قرار داده تا شدت و قدرت بار برودتی دستگاه مشخص شود.

در صورت ضعیف بودن جریان هوا به احتمال بسیار قوی کمپرسور دستگاه دچار ایراد و نقص فنی شده است. ضمنا، عدم پرتاب باد به فضای داخلی با قدرت و توان بالا نیز می تواند نشانه خرابی کمپرسور کولر گازی باشد.

  • wallboiler.airconditioner repair