جزوات رایگان تعمیرات پکیج و کولر گازی

  • ۰
  • ۰

تمیز کردن کولر گازی اقدام مهمی است و تاثیر مستقیمی بر عمر مفید ، از بین بردن مشکلات کولر گازی و بازدهی عملکرد کولر گازی دارد. شستشوی اواپراتور، شستشوی مسیر تخلیه و لوله درین کولر گازی، شستشوی کندانسور  از مراحل تمیزکاری کولر است که در این مطلب به آن می پردازیم.

تمیز کردن فیلتر یکی از مراحل مهم تمیز کردن پنل داخلی کولر گازی

تمیز کردن کولر گازی یکی از مهم ترین موضوعات در زمینه آموزش تعمیر کولر گازی می باشد و اقدامی است که برای انجام آن باید چند مرحله مهم را انجام داد تا بتوان بدین وسیله به نتیجه مورد نظر رسید. برای تمیز نمودن فیلتر کولر گازی خود باید در مرحله اول نکات ایمنی را رعایت نمود تا بتوان از بروز حوادث مختلف و ناگوار جلوگیری کرد.

مهمترین اقدام در این حوزه قطع برق کولر است. پس از این کار باید قاب جلویی کولر گازی را باز کرد. پس از اینکه قاب مورد نظر باز شد، می توان فیلترها را برداشته و با آب و یا مواد شوینده مناسب آن را تمیز کرد. اگر فیلتر آسیب دیده باشد و امکان تمیز کردن آن وجود ندارد، بایستی فیلتر را تعویض کرد.

برای تعویض کردن فیلتر نیز باید بر اساس مدل و برند آن کار خرید را انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به دفترچه آن مراجعه کرده و یا اینکه فیلتر آن را به فروشگاه ها برده و بر اساس آن خرید را انجام داد. پس از تمیز و یا تعویض کردن فیلتر آن را بر روی دستگاه نصب کرده و قاب جلویی آن را نصب کنید.

تمیز کردن محفظه دمنده پنل داخلی کولر گازی

با استفاده از جارو برقی  و یا وسایل دمنده دیگر این قسمت را از گرد و خاک های مختلف پاک کنید. اگر از دستمال استفاده می کنید به اتصالات برقی و غیره توجه کنید تا به آنها آسیبی وارد نشود.

همچنین اگر فن یا همان موتور الکتریکی کولر گازی شما دارای قسمت های روغن دان است، وضعیت روغن آن را بررسی کنید. برای روغن کاری این محفظه می توان از  روغن های خاص کولر گازی استفاده کرد. روغن های همه کاره برای این قسمت مناسب نمی باشند.

 همچنین در این قسمت لوله های میعان نیز وجود دارند، توصیه می شود تمیزی آنها نیز بررسی شده تا از رشد جلبک در آنها جلوگیری شود. اگر کویل نیز دارای چربی و یا جلبک بود می توان آن را با فرچه و مواد شوینده به راحتی تمیز نمود.

تمیز کردن کندانسور یکی از مراحل تمیز کردن پنل خارجی کولر گازی

برای شروع این کار به سراغ قسمت رادیات مانند کندانسور رفته و پس از جداسازی آن را با یک برس نرم و یا یک دستگاه دمنده تمیز کنید. این قسمت معمولا به دلیل قرارگیری در بیرون ساختمان ممکن است به وسیله برگ ها، علف های هرز، پر پرندگان و غیره مسدود شده باشد.

پس از تمیز کردن این قسمت به سراغ فن این پنل رفته و پس از تمیز کاری آن در صورت احتیاج کار روغن کاری آن نیز انجام شود. تمیز کردن این قسمت نیاز به تخصص و حوصله دارد زیرا پره های فن آسیب پذیر هستند و امکان قطع شدن اتصالات برق و یا حتی کج شدن پره های آنها نیز وجود دارد. برای تمیز کاری سایر اجزای این قسمت نیز  استفاده از دستمال مرطوب توصیه می شود.

  • ۹۹/۰۹/۲۰
  • wallboiler.airconditioner repair

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی